Naši partneri

Slika
MS TEAM d.o.o. je firma koja se bavi fiskalizacijom i softverskim rješenjima, osnovana 2018. godine. Iako je firma mlada i u svom začetku, nju čine mladi i perspektivni ljudi sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti fiskalizacije i programiranja.
Kako je razvojni studio Innproduct uvidio potrebu za kvalitetnim partnerima i podrškom za razvije softver uspostavljenja je saradnja između MS team doo i Innproduct. Na tržištu BIH ćemo nastupati zajedničkih u procesu razvoja i implementacije softverski rješenja za mala i srednja preduzeća.
Ukoliko nam odlučite ukazati povjerenje, biti ćemo Vam odličan partner. Brza, jednostavna i efikasna softverska rješenja kao i pravovremena servisna podrška naš je glavni adut.

Cilj nam je da ostvarimo kvalitetnu, dugogodišnju saradnju sa svim našim poslovnim partnerima, a naša glavna reklama biti će zadovoljni korisnici.
Više na http://www.msteam.ba/ 
Slika
FlexsimSIM InterMarium je firma sa sjedištem u Poljskoj i generalni je zastupnik za jugoistočnu Europu programskog rješenja Flexsim alata za naprednu 3d simulaciju i optimizaciju proizvodnih procesa. 
Kako je naš zajednički cilj ponuditi rješenja proizvodnim firmama na način da njihova proizvodnja bude efikasnija implemntacijom raznih digitalnih rješenja zajedno sa partnerskom firmom InterMarium Flexsim smo dogovorili saradnju da pored našef ERP rješenja nudimo također također i napredne alate simulacije proizvodnih procesa kroz nove tehnologije kao što je softversko rješenje FLEXSIM.  
Zajedničkom integracijom ovih softverskih rješenja dobivamo mkasimlanu željeni učinak a to je povecanje produktivnosti i smanjenje troškova proizvodnje, što direktno utiće na konkuretnost na tržištu. 
Više na https://en.flexsim.pl/ 
0 0