Usluge

(optimizacija, mapiranje, reinženjering poslovnih procesa)

Innproduct zajedno sa svojim partnerima nudi inženjerske usluge optimizacije proizvodni procesa. Koristeći se digitalnim alatima poput programskog paketa i4production (digitalizacija proizvodnje), također u zavisnosti od potreba klijenata firma Innproduct nudi i napredne softvere simulacije proizvodnih procesa. Integracijom baza podatka tj. implementacijom ERP rješenja nudimo dodatne usluge optimizacije proizvodnih procesa  kroz programsko rješenje Flexsim.


Slika 54

Moćan i user friendly alat

Slika
Softver FlexSim omogućava intuitivno mapiranje i optimizaciju naprednih procesa koji se odvijaju u industriji. Proizvodnja, logistika i usluge su područja koja najčešće podržava simulaciono rješenje FlexSim. Alat je također jednostavan za upotrebu - omogućava izradu prvog modela u samo nekoliko trenutaka i opremljen je naprednim mehanizmima za simulaciju i optimizaciju koji vam omogućavaju da dobijete iznenađujuće rezultate.

Lagan za korištenje

FlexSim je jednostavan za upotrebu. Zahvaljujući opsežnoj biblioteci 3D objekata, moguće je precizno reproducirati analizirani proces - proizvodnu liniju, skladište , samo koristeći tehniku povlačenja i ispuštanja. Fleksibilna i jednostavna za konfiguriranje statistika procesa omogućava vam da dobijete potpunu sliku modeliranih aktivnosti.


Slika
Napredni algoritmi zajedno sa statističkim alatima omogućavaju mapiranje varijabilnosti procesa. Zahvaljujući tim alatima moguće je analizirati i veliki broj alternativnih scenarija kako bi se pronašlo rješenje, potvrdila legitimnost donošenja strateških odluka, pronašlo optimalno rješenje iz stotina mogućnosti ili čak stvorio najbolji plan proizvodnje

FlexSim je najbolji odgovor na pitanja postavljena tokom upravljanja proizvodnjom i logistikom...

Analize

Otkrijte uzroke zagušenja, mjesta koja trebaju poboljšanja i ona koja mogu povećati produktivnost. U modelu dodajte grafikone i statistike uživo, a zatim lahko generirajte izvještaje koji sažimaju rezultate predloženih promjena i poboljšanja
0 0